Over mij

Mijn naam is Veronique, ik ben 34 jaar en woon sinds 2017 samen met de liefde van mijn leven in Hellevoetsluis. Voordat ik hier kwam wonen, was mijn thuis in Noord Brabant, omgeving Breda.

Sinds 2018 ben ik gestart als ondernemer met mijn schoonheidssalon Helius Beauty.
Let it be – Soundhealing is daar bijgekomen, heling en coaching is echt een passie van me geworden.  

Jaren geleden kwam ik met klankschalen in aanraking bij een saunacomplex, ze gaven daar klankschalensessies waarbij verschillende instrumenten ten gehore werden gebracht en het effect op mij was groot. Ik had vaker geprobeerd te mediteren vóór dat moment, maar tevergeefs. Door de trilling en klanken kwam ik veel makkelijker in meditatieve stand en ik kwam daardoor écht tot rust.

En toen ik eenmaal ontdekt had dat klankschalen heel breed ingezet kunnen worden en kunnen zorgen voor heling op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch vlak heb ik besloten om de opleiding tot Soundhealer te volgen bij Happynings te Breda.

Ik ben ongelooflijk geïnspireerd geraakt en ben erachter dat mijn missie hier op aarde is dat ik anderen help op hun pad door middel van intuïtief coaching en soundhealing.

Mijn kernwoorden zijn liefde, heling, bewustzijn, creativiteit en holisme.

Doordat ik mijn kennis deel help ik ook anderen op weg om goed voor zichzelf te zorgen. Mijn motto is dan ook: delen is helen.

De diepe dalen maar ook de grote hoogtes die ik tot nu toe ervaren heb helpen mij de reis van anderen nog beter te erkennen. Door mijn ervaringen en kennis te delen breng ik mijn licht de wereld in.

Het leven is een mooie reis vol ervaringen en inspiratie!

Naast Let it be – Soundhealing ben ik werkzaam in mijn bedrijf Helius Beauty, waar ik verschillende schoonheidsbehandelingen aanbied. Ook werk ik nauw samen met Marigna, Vrouwe van de Godin. Samen organiseren wij de Love Vibration Meditation op het strand in Hellevoetsluis, geven we droomsessies op locatie en verzorgen we een compleet coachingstraject onder naam van DivineSpiritSisters.

Ook hebben we samen met nog 3 andere vrouwen het Vrouwen Kracht Centrum opgericht. We verzorgen fotoshoots op het strand om vrouwen in hun kracht te zetten – genaamd Jouw Godin. Maar ook geven we hele toffe workshops en hebben we de Facebook groep Vrouwen Kracht Cirkel opgericht waarbij het onze missie is om vrouwen te verbinden door middel van live meetings waarbij we praten over een specifiek thema.

Contact formulier